g2c_logo.jpg      MMS ~ CDS ~ CDHMMS Algemeen   |   Waterreinigingskuren   |   Bestellen
HIV AIDS Kanker & Chronische ziekten   |   Genesis II Church


MMS Classic Detox ~ Intensieve Reinigingskuur 30 dagen


foto-mms.JPG Een Intensieve Reinigingskuur met MMS duurt minimaal 3 weken. Doseringen worden acht maal per dag ingenomen met water of andere dranken, zoals wordt voorgeschreven in het MMS Protocol.

MMS Classic Detox kan worden gebruikt (a) als Intensieve Reinigingskuur tegen virussen, gifstoffen, zware metalen en ter bestrijding van een groot aantal ernstige aandoeningen; (b) als Onderhoudskuur en (c) als Reiskit.

Het activeren van MMS bestaat uit het mengen van druppels MMS en citroenzuur, twintig seconden wachten en water toevoegen. De eigenschappen van MMS staan onder MMS Algemeen


Inwendig en uitwendig

INWENDIGE aandoeningen oplossen met MMS of CDS en een Standaard Protocol Sacrament:

ADHD * Anorexia nervosa * Aspergers Syndroom * Bipolaire Stoornis (Manisch depressief) * Blaasontsteking * Candida * Cholestrol * Depressie * Down Syndroom * Drugsmisbruik * Dyslexia * Eetstoornis * Epilepsie (aanval) * Galblaasontsteking * Galstenen * Creutzfeldt-Jacob (BSE Gekkekoeienziekte) * Hartkloppingen * Hepatitis (Geelzucht) * Hersenbeschadiging * Hoge bloeddruk * Nierziekten * Osteoporose * Polio * Rusteloze benen * Reumatische ontsteking * Snelle schildklier * Waterpokken

ATTENTIE - Voor sommige aandoeningen kunnen meerdere kuren van 3 weken nodig zijn om tot een compleet 'herstel van de gezondheid' te komen. NEEM EERST CONTACT OP, VOORDAT U ZELF EEN KUUR BESTELT (voor Contact zie Shop).UITWENDIGE aandoeningen oplossen met MMS of CDS en een Individueel Protocol Sacrament:

Asthma * Brandwonden * Eczeem * Herpes * Huidkankers * Infecties * Oog- en oorontstekingen * Open wonden * Voetschimmels * Zweren * Zwerende kiezen, enzovoort.

ATTENTIE - Voor sommige aandoeningen kunnen meerdere kuren van 3 weken nodig zijn om tot een compleet 'herstel van de gezondheid' te komen. NEEM EERST CONTACT OP, VOORDAT U ZELF EEN KUUR BESTELT (voor Contact zie Shop).


HOE KUN JE ZOVEEL ZIEKTEN OPLOSSEN MET ÉÉN DING? - Van alle ziekten en aandoeningen in biologische wezens (mensen dieren planten) wordt in 95% van de gevallen veroorzaakt door schadelijke microörganismen (bacteriën virussen schimmels gist parasieten). De medische elite en de farmaceutische kartels willen dit niet weten en zoeken bij voorkeur naar dure behandelingen en chemische medicijnen met talloze bijwerkingen, die op hun beurt weer kunnen worden behandeld. Welke problemen zijn met MMS opgelost?


Geen antioxidanten

MMS is een oxidant. Voor de effectiviteit van de Kuur is het noodzakelijk om geen antioxidanten te gebruiken. Veel gebruikte antioxidanten zijn o.a. koffie, thee, alcohol en vitamine C. Voor sommigen is het zeer moeilijk of bezwaarlijk om een paar weken van deze genotsmiddelen af te zien. Hieronder kunnen twijfelaars zich voorbereiden op een Intensieve Reinigingskuur. "Gaat u maar liggen"


Kinderen en dieren

MMS Classic Detox is geschikt voor kinderen en dieren. Zieke paarden en koeien kunnen MMS gebruiken evenals honden, katten en andere huisdieren. Een Onderhoudskuur kan kinderen en dieren vrijhouden van kwaadaardige bacteriën, virussen en parasieten. Doseringen voor kinderen en dieren staan vermeld in het standaard MMS Protocol Sacrament.


Houdbaarheid MMS

Een set MMS en citroenzuur zijn goed afgesloten, donker en gekoeld twee jaar houdbaar. Geactiveerde MMS dient binnen een dag te worden gebruikt.

Met een set MMS in de koelkast heeft u altijd de beschikking over een snelle oplossing voor kleine en grote problemen. Na een Intensieve Reinigingskuur kunt u MMS incidenteel en preventief gebruiken, bijvoorbeeld wanneer een griepepidemie uitbreekt. Voor workaholics en voor studenten, die voor een tentamen zitten, is MMS Classic Detox een prachtige oplossing om een griep te passeren en op het juiste moment uit bed te blijven!


MMS Protocol Sacrament

Voor een Intensieve Reinigingskuur, zonder dat u iets bijzonders mankeert, kunt u het MMS Protocol Sacrament gebruiken. Dit is een uitgebreid document met tips uit de praktijk en wat u tijdens een kuur kunt verwachten.

Inhoud MMS PROTOCOL SACRAMENT (PDF):

MMS Protocol 1000 in het kort
Activeren MMS en Dosis Per Uur (video)
Dosis Per Dag en Verlagen Zuurgraad (video)
MMS innemen met Capsules (video)
Protocol Onderhoudskuur Volwassenen en Ouderen
Protocollen Kinderen en Dieren
Protocol Reiskit met Malariakuur
Extra Protocollen: Mondhygiène, Voetschimmels, Luchtwegen
Extra recept Fluorvrije Tandpasta
Tips uit de praktijk


Individueel Protocol Sacrament

Voor UITWENDIGE en sommige SPECIFIEKE aandoeningen schrijft de Minister of Health een Individueel Protocol Sacrament voor. NEEM BIJ ZIEKTE EERST CONTACT OP, VOORDAT U ZELF EEN KUUR BESTELT (voor Contact zie Shop).


Consult

De website en het protocol, dat u bij de kuur krijgt, bevatten voldoende informatie om zonder problemen een kuur te volgen. Indien er tijdens de kuur nog vragen zijn, kunt u een consult aanvragen van een gediplomeerd Minister of Health.


Prijs:
€ 13,00 (MMS 30 ml)
€ 16,00 (MMS 50 ml)


MMS 30 ml is voldoende voor een Intensieve Reinigingskuur van 3 weken en een Onderhoudskuur van 5 maanden op een lage dosering. MMS Classic Detox wordt geleverd inclusief citroenzuur voor het activeren van MMS.


BESTELLEN
MMS Onderhoudskuur 30 ml ~ 13 maanden


foto-mms.JPG Na de Intensieve Reinigingskuur kunt u met een Onderhoudskuur op een lage dosering vrijblijven van gifstoffen, virussen, zware metalen, kwaadaardige bacteriën en kiemen van ernstige aandoeningen, zoals HIV AIDS en Kanker.

MMS 30 ml is voldoende voor een Intensieve Reinigingskuur van 3 weken plus een Onderhoudskuur van 5 maanden. Alleen als Onderhoudskuur is MMs 30 ml voldoende voor 13 maanden voor volwassenen; 6 maanden voor ouderen; 2 jaar voor kinderen!

MMS Reiskit 30 ml ~ 60 dagen

MMS Reiskit vervangt alle vaccinaties tegen infecties en tropische ziekten, zoals geelzucht, pest en cholera. Met een Reiskit op zak kunt u geen hepatitis of malaria meer krijgen! Zelfs de parasieten van chronische hepatitis C en de resistente bacteriën van tuberculose zijn niet tegen MMS bestand! Onlangs heeft het Rode Kruis in Uganda aangetoond, dat MMS in één dag malaria geneest en 100% effectief is. Een korte documentaire staat onder MMS Algemeen.

Echter, een Reiskuur is alleen effectief, wanneer deze aansluit op een Intensieve Reinigingskuur van drie weken direct voorafgaand aan verblijf in het buitenland, of wanneer na de Reinigingskuur een Onderhoudskuur wordt gebruikt.
MMS Capsules 30 ml ~ Intensieve Reinigingskuur 15 dagen


MMS-reiskit.JPG Als u helemaal geen smaak en geur wilt verdragen, kunt u MMS met Capsules gebruiken. Standaard worden een pipet en 120 lege capsules geleverd voor een Intensieve Reinigingskuur van 15 dagen.

Weest u er wel op voorbereid, dat u twee weken acht keer per dag MMS moet activeren en een capsule met vloeistof moet vullen.

Bij MMS Capsules 30 ml gaan 120 lege capsules. U kunt deze kit ook gebruiken als Reiskit voor 30 dagen. Een instructievideo staat in het MMS Protocol Sacrament.Prijs:
€ 23,00 (MMS 30 ml Capsules)


BESTELLEN
CDH Simple Detox

image005.JPG In januari 2014 is het CDH protocol ontwikkeld om MMS voor tien dagen tegelijk te activeren in plaats van iedere dag. Voor de Intensieve Reinigingskuur van drie weken hoeft dat dus maar twee keer te gebeuren. De innamen van CDH zijn acht maal per dag evenals bij MMS en CDS. De voordelen van CDH zijn,

1) CDH smaakt beter,
2) CDH geeft minder belasting op een gevoelige maag,
3) CDH geactiveerd voor tien dagen tegelijk,
4) CDH is twee weken houdbaar,
5) CDH leidt tot betere resultaten.


CDH Simple Detox kunt u zelf maken van MMS en citroenzuur. Als u dit Sacrament wilt gebruiken, dient u een babyfles aan te schaffen (hierover meer in het CDH Protocol). U krijgt een maatlepel om doseringen af te meten. Het CDH Protocol Sacrament is een toevoeging aan het MMS Protocol Sacrament. CDH is niet geschikt als Onderhoudskuur, niet geschikt om van CDS te maken en niet geschikt als Reiskuur!


Prijs:
€ 14,00 (CDH 30 ml)
€ 17,00 (CDH 50 ml)


BESTELLEN
Wat is beter geschikt - MMS, CDH of CDS?

Mensen met een 'sterke' maag kunnen beter MMS gebruiken en mensen met een 'zwakke' maag kunnen beter CDH of CDS gebruiken. In een maag met voldoende maagzuur is MMS effectiever en in een maag met weinig of zwak maagzuur zijn CDH en CDS effectiever. Mensen met een zwakke maag kunnen daarom beter CDH of CDS gebruiken. Het schoonste product is CDS. In CDS zijn alle niet ter zake doende residuen van natriumchloriet en citroenzuur afwezig.
CDS Easy Detox ~ Intensieve Reinigingskuur 20 dagen


cds200ml.JPG
Een Intensieve Reinigingskuur met CDS duurt minimaal 20 dagen. Doseringen worden acht maal per dag ingenomen met water, zoals wordt voorgeschreven in het CDS Protocol. CDS is een kant-en-klare kuur en hoeft niet te worden geactiveerd!

CDS is evenals MMS een Breed Spectrum Biocide, die kan worden gebruikt (a) als Intensieve Reinigingskuur tegen virussen, gifstoffen, zware metalen en ter bestrijding van een groot aantal ernstige aandoeningen en (b) als Reiskit tegen tropische ziekten en infecties (CDS Reiskit).
Houdbaarheid CDS

CDS is niet langer dan circa zes weken houdbaar. Het chloordioxidegas ontsnapt langzaam aan het water, waardoor CDS na enkele weken in sterkte terugloopt. Het CDS Protocol Sacrament en de doseringen zijn gebaseerd op CDS 3.000 ppm. Een Intensieve Reinigingskuur met CDS kan het beste eerst worden gepland, daarna worden besteld en meteen worden gebruikt. Voor CDS geldt dus plannen -> bestellen -> gebruiken.


Kwaliteit

Een goede kwaliteit CDS wordt kort vóór gebruik vervaardigd. Het procedé is handwerk en duurt een dag. We maken CDS op bestelling in kleine hoeveelheden. Onze CDS is altijd vers en krachtig, wanneer het de gebruiker bereikt.

Behalve het gemak bij het innemen (CDS hoeft niet te worden geactiveerd) zijn andere voordelen de geringe smaak en geur, de afwezigheid van citroenzuur en het gebruik van een maatlepel, zodat u niet telkens druppels hoeft te tellen.


Toepassing

CDS is vanwege de prijs minder geschikt voor uitwendig gebruik en vanwege de korte levensduur niet geschikt voor incidentele doseringen op de lange termijn. De problemen, die met CDS zijn op te lossen, zijn dezelfde als onder MMS - alleen de doseringen zijn anders. U kunt dus geen MMS protocol voor CDS gebruiken en omgekeerd!


Kinderen en dieren

CDS is zeer geschikt voor kinderen en dieren. CDS heeft minder smaak en is gemakkelijker in het gebruik. Hier gelden dezelfde eigenschappen als voor MMS onder 'Kinderen en dieren'. Doseringen voor kinderen en dieren staan vermeld in het standaard CDS Protocol Sacrament.


Geen antioxidanten

CDS is een oxidant. Voor de effectiviteit van de Kuur is het noodzakelijk om geen antioxidanten te gebruiken. Veel gebruikte antioxidanten zijn o.a. koffie, thee, alcohol en vitamine C. Voor sommigen is het zeer moeilijk of bezwaarlijk om een paar weken van deze genotsmiddelen af te zien. Hieronder kunnen twijfelaars zich voorbereiden op een Intensieve Reinigingskuur. "Gaat u maar liggen"


CDS Protocol Sacrament

Voor een Intensieve Reinigingskuur kunt u het CDS Protocol Sacrament gebruiken. Dit is een uitgebreid document met tips uit de praktijk en wat u tijdens een kuur kunt verwachten.

Inhoud CDS PROTOCOL SACRAMENT (PDF):

CDS Protocol 101
Protocollen Kinderen en Dieren
Protocol Reiskuur
Protocol Malariakuur
Tips uit de praktijk


Consult

De website en het protocol, dat u bij de kuur krijgt, bevatten voldoende informatie om zonder problemen een kuur te volgen. Indien er tijdens de kuur nog vragen zijn, kunt u een consult aanvragen van een gediplomeerd Minister of Health.Prijs:
€ 18,00 (CDS 200 ml)


BESTELLEN
CDS Reiskit 200 ml ~ 5 weken


foto-cds-water.JPG CDS Easy Detox als Reiskit vervangt alle vaccinaties tegen infecties en tropische ziekten, zoals geelzucht, pest en cholera. Met de CDS Reiskit kunt u geen hepatitis of malaria meer krijgen! Zelfs de parasieten van chronische hepatitis C en de resistente bacteriën van tuberculose zijn niet tegen CDS bestand! Met een CDS Reiskit kunt u vijf weken veilig op vakantie! Voor langere tijd is MMS beter geschikt.

Een Reiskuur is alleen effectief, wanneer deze aansluit op een Intensieve Reinigingskuur met MMS of CDS direct voorafgaand aan verblijf in het buitenland, of wanneer na een Intensieve Reinigingskuur een MMS Onderhoudskuur wordt gebruikt.

Onlangs heeft het Rode Kruis in Uganda aangetoond, dat MMS in één dag malaria geneest en 100% effectief is. Een korte documentaire staat op de pagina MMS Algemeen.
MMS.JPG Goed om te weten ...

* What is MMS? (Engels)
* Wat is MMS? (Nederlands)
* Wat is een breed spectrum biocide?
* Waarom geen antibiotica?
* Het mobiele gevaar
* Welke problemen heeft MMS verholpen?
* 'Wonderbaarlijke genezingen'
* "Gaat u maar liggen"
* 29 Redenen voor falend herstel gezondheid
* De subtiele oorzaken van ziekte


SUCCESS STORIES | WEBSITES | BOOKS | FORUM
Jim Humble
Genesis II Church
Testimonials All Diseases
Books & Educational Videos
MMS1 MMS2 CDS Testimonials - YouTube Channel
MMS – Underground Medicine That Is Curing The Incurable - Planet Infowars
US-Observer: "MMS - Myth or Miracle?" - Gunstige resultaten MMS uit klinisch onderzoek EPA
Forum Genesis II Church of Health and Healing
The Master Mineral of the Third Millennium - Part One (PDF) by Jim Humble
MMS Truthful Wiki
Jim Humble Books & Educational Videos
Jim Humble Interviews
MMS NewsHERSTELLINGSOORD GENESIS II RESTORATION CENTER
Sinds kort bestaat de mogelijkheid om intern en onder begeleiding te herstellen. In Colombia is een centrum, waar mensen onder dagelijks toezicht kunnen herstellen van hun ziekte. Gasten betalen het hotel en de maaltijden; begeleiding en producten zijn vrij. Korte impressie hieronder.
Genesis II Church Restoration Center Bogota Colombia (10:16)DISCLAIMER


De verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. De informatie is bedoeld voor educatieve doeleinden en onderzoek, niet voor diagnose, behandeling, genezing, ziektepreventie, of als vervanging van het advies van een arts. We doen geen aanbevelingen met betrekking tot het inwendige gebruik van MMS1, MMS2 en CDS. De oplossingen zijn waterzuiveringsdruppels. Gebruik op eigen verantwoording.MMS Algemeen   |   Waterreinigingskuren   |   Bestellen
HIV AIDS Kanker & Chronische ziekten   |   Genesis II Church
master-mineral-solution.net
Natuurlijke Zelfgenezing Online
Copyright © 2012-2014