g2c_logo.jpg      MMS en CDSMMS Algemeen   |   MMS en CDS   |   MMS2 & DMSO
Orgone EMF Protectie   |   Bestellen   |   Genesis II Church
MMS Classic Detox ~ Intensieve Reinigingskuur 3 weken


foto-mms.JPG Een Intensieve Reinigingskuur met MMS duurt minimaal 3 weken. Doseringen worden acht maal per dag ingenomen met water, zoals wordt voorgeschreven in het standaard MMS Protocol.

NIEUW - De smaak van MMS is aanzienlijk milder, nu we HCl (waterstofchloride) gebruiken in plaats van citroenzuur (E330) om MMS te activeren. HCl heeft dezelfde chemische samenstelling als het lichaamseigen maagzuur, waardoor het innemen van MMS niet langer een kwelling is vanwege de smaak. Het gebruik van CDS is niet langer noodzakelijk voor mensen met een gevoelige maag.Toepassingen MMS

(a) Tegen virussen, gifstoffen, zware metalen en ernstige aandoeningen
(b) Als Onderhoudskuur (zie hieronder)
(c) Als Reiskit (zie hieronder)


Activeren MMS

Het activeren van MMS bestaat uit het mengen van druppels MMS en HCl (activator), dertig seconden wachten, water toevoegen en drinken. Voor een Intensieve Reinigingskuur doe je dat één keer per dag in een literfles water. Voor een incidentele dosis, bijvoorbeeld van de Onderhoudskuur of bij een aanval van griep, doe je dat per gelegenheid.


Zowel inwendig als uitwendig

INWENDIGE aandoeningen op basis van het Standaard Protocol (geen recept nodig):

ADHD * Anorexia nervosa * Aspergers Syndroom * Bipolaire Stoornis (Manisch depressief) * Blaasontsteking * Candida * Cholestrol * Depressie * Down Syndroom * Drugsmisbruik * Dyslexia * Eetstoornis * Epilepsie (aanval) * Galblaasontsteking * Galstenen * Creutzfeldt-Jacob (BSE Gekkekoeienziekte) * Hartkloppingen * Hepatitis (Geelzucht) * Hersenbeschadiging * Hoge bloeddruk * Nierziekten * Osteoporose * Polio * Rusteloze benen * Reumatische ontsteking * Snelle schildklier * Waterpokken, enzovoort.

ATTENTIE - Voor sommige aandoeningen kunnen meerdere kuren van 3 weken nodig zijn om tot een compleet 'herstel van de gezondheid' te komen. NEEM EERST CONTACT OP, VOORDAT U ZELF EEN KUUR BESTELT (voor Contact zie Shop).


UITWENDIGE aandoeningen op basis van een Individueel Protocol (wel recept nodig):

Asthma * Brandwonden * Eczeem * Herpes * Huidkankers * Infecties * Oog- en oorontstekingen * Open wonden * Voetschimmels * Zweren * Zwerende kiezen, enzovoort.

ATTENTIE - Voor sommige aandoeningen kunnen meerdere kuren van 3 weken nodig zijn om tot een compleet 'herstel van de gezondheid' te komen. NEEM EERST CONTACT OP, VOORDAT U ZELF EEN KUUR BESTELT (voor Contact zie Shop).


HOE KUN JE ZOVEEL PROBLEMEN HERSTELLEN MET DEZELFDE OPLOSSING? - Van alle fysieke aandoeningen in biologische organismen (mensen dieren planten) wordt 97% veroorzaakt door schadelijke microörganismen (bacteriën virussen schimmels gist parasieten). De medische elite en de farmaceutische industrie willen dit niet weten en zoeken bij voorkeur naar dure behandelingen en chemische medicijnen met talloze bijwerkingen, die op hun beurt weer kunnen worden 'behandeld'. Gezonde mensen leveren immers geen geld op. Welke problemen zijn met MMS opgelost?


Geen antioxidanten

MMS is een oxidant. Voor de effectiviteit van MMS is het noodzakelijk om tijdens de kuur geen antioxidanten te gebruiken. Veel gebruikte antioxidanten zijn o.a. koffie, thee, alcohol, suiker, chocola en kunstmatige vitamine C. De complete instructie wordt gegeven in het Protocol, dat u bij de kuur krijgt toegestuurd.

Voor sommigen is het zeer moeilijk om een paar weken van genotsmiddelen af te zien. Twijfelaars kunnen zich voorbereiden op deze pagina - "Gaat u maar liggen"


Kinderen en dieren

MMS Classic Detox is ook geschikt voor kinderen en dieren. Zieke paarden en koeien kunnen MMS gebruiken evenals honden, katten en andere huisdieren. Een Onderhoudskuur kan kinderen en dieren vrijhouden van kwaadaardige bacteriën, virussen en parasieten. Doseringen voor kinderen en dieren staan vermeld in het Standaard MMS Protocol Sacrament.


Houdbaarheid MMS

MMS en HCl in aparte flesjes zijn vijf jaar houdbaar, mits ze goed afgesloten en in donker worden bewaard. Geactiveerde MMS daarentegen dient onmiddellijk te worden gebruikt.

Met een set MMS in de koelkast heeft u altijd de beschikking over een snelle oplossing voor kleine en grote problemen. Na de Intensieve Reinigingskuur kunt u MMS incidenteel en preventief gebruiken, bijvoorbeeld wanneer een griepepidemie uitbreekt. Voor workaholics en voor studenten, die voor een tentamen zitten, is MMS een prachtige oplossing om op het juiste moment een griep te passeren en op de been te blijven!


Standaard MMS Protocol Sacrament ~ voor Intensieve Reinigingskuur

Voor een Intensieve Reinigingskuur, die u kunt gebruiken om te ontgiften zonder dat u iets bijzonders mankeert, kunt u het standaard MMS Protocol Sacrament gebruiken. Dit document is een uitgebreide handleiding met tips uit de praktijk en wat u tijdens de kuur kunt verwachten.

Inhoud Standaard MMS PROTOCOL SACRAMENT (PDF):

MMS Protocol 1000 in het kort (om te printen)
Activeren MMS en Dosis Per Uur (video)
Dosis Per Dag en Verlagen Zuurgraad (video)
MMS innemen met Capsules (video)
Protocol Onderhoudskuur Volwassenen en Ouderen
Protocollen Kinderen en Dieren
Protocol Reiskit met Malariakuur
Extra Protocollen: Mondhygiène, Voetschimmels, Luchtwegen
Tips uit de praktijk


Bij ziekte: Individueel Protocol Sacrament

Voor het bestrijden van specifieke en uitwendige aandoeningen wordt in veel gevallen een Individueel Protocol Sacrament voorgeschreven. Dit voorschrift wordt persoonlijk op de gebruiker afgestemd.

In geval van ziekte kunt u - VOORDAT U GAAT BESTELLEN - het doel van de kuur kenbaar maken (welke ziekte u wilt bestrijden), zodat wij op basis van uw diagnose een Individueel Protocol kunnen schrijven en u kunnen adviseren bij het bestellen van de juiste producten.

Bij de beschrijving van uw diagnose wordt u verzocht MEDISCHE AFKORTINGEN VOLUIT te schrijven om verwarring en oponthoud te voorkomen.

Ga voor ernstige ziekten, zoals kanker, chronische en levensbedreigende aandoeningen, HIV en AIDS, naar de pagina 'MMS2 & DMSO'.


Prijs:
€ 14,00 (MMS 30 ml) inclusief standaard protocol en verzending
€ 17,00 (MMS 50 ml) inclusief standaard protocol en verzending
€   2,50 handgeschreven Individueel Protocol Sacrament (optioneel)


MMS 30 ml is voldoende voor een Intensieve Reinigingskuur van 3 weken inclusief een Onderhoudskuur van 5 maanden. MMS Classic Detox wordt standaard geleverd met HCl voor het activeren van de MMS.MMS Onderhoudskuur ~ 30 ml voor 13 maanden


foto-mms.JPG Na de Intensieve Reinigingskuur kunt u met een Onderhoudskuur vrijblijven van gifstoffen, virussen, zware metalen, kwaadaardige bacteriën en kiemen van ernstige aandoeningen, zoals HIV AIDS en Kanker. Voorwaarde hiervoor is, dat u eerst een Intensieve Reinigingskuur hebt afgerond.

MMS 30 ml is voldoende voor een Intensieve Reinigingskuur van 3 weken inclusief een Onderhoudskuur van 5 maanden. Alleen als Onderhoudskuur is 30 ml voldoende voor 13 maanden voor volwassenen; 6 maanden voor ouderen; 2 jaar voor kinderen! Onderhoud op basis van lagere doseringen en een lagere frequentie is alleen zinvol na een Intensieve Reinigingskuur.MMS Reiskit ~ 30 ml voor 60 dagen

MMS Reiskit vervangt alle vaccinaties tegen infecties en tropische ziekten, zoals geelzucht, pest en cholera. Met een Reiskit op zak kunt u geen hepatitis of malaria meer krijgen! Zelfs de parasieten van chronische hepatitis C en de resistente bacteriën van tuberculose zijn niet tegen MMS bestand!

Echter, een Reiskuur is alleen effectief, wanneer deze aansluit op een Intensieve Reinigingskuur van drie weken direct voorafgaand aan verblijf in het buitenland, of wanneer direct na de Reinigingskuur een Onderhoudskuur wordt gebruikt.

Onlangs heeft het Rode Kruis in Uganda aangetoond, dat MMS in één dag malaria geneest en 100% effectief is. Een korte documentaire staat op de pagina MMS Algemeen (onderaan de pagina).MMS Capsules ~ 30 ml voor Intensieve Reinigingskuur van 15 dagen


MMS-reiskit.JPG Degenen, die geen spoor van smaak willen verdragen, kunnen MMS met capsules innemen. Standaard worden een pipet en 120 lege capsules meegeleverd voor een Intensieve Reinigingskuur van 15 dagen. Weest u er wel op voorbereid, dat u acht keer per dag een paar druppels MMS moet activeren en een capsule met vloeistof moet vullen. Instructies voor het gebruik van capsules staan in het standaard MMS Protocol Sacrament.

U kunt MMS Capsules ook gebruiken als Reiskit. Op reis zijn 120 capsules voldoende voor 30 dagen. Voor een Reiskuur is de frequentie van het innemen lager, maar de doseringen zijn hoger. Om die reden kunt u MMS innemen met capsules, die gemakkelijk met water worden ingenomen.


Prijs:
€ 22,00 (MMS 30 ml) inclusief pipet, capsules, standaard protocol en verzending
€   2,50 handgeschreven Individueel Protocol Sacrament (optioneel)
CDS Spray Detox


cds200ml.JPG Uit ervaring is gebleken, dat CDS bij een aantal mensen geen resultaten oplevert. De reden hiervoor is, dat CDS in veel gevallen door het maagzuur wordt geneutraliseerd. Voor inwendig gebruik geeft daarom in alle gevallen MMS Classic Detox het beste resultaat.

CDS is echter wel geschikt voor uitwendig gebruik als spray op de huid bij kankers en voor het maken van klisma's voor mensen, die overgevoelig zijn voor zuur. CDS is een distillaat van geactiveerde MMS, waarin geen HCl aanwezig is. CDS is de zuiverste vorm van chloordioxidegas. CDS is 6-10 weken houdbaar, voordat het in sterkte terugloopt.Kwaliteit

Een goede kwaliteit CDS dient kort vóór gebruik te worden vervaardigd. Het procedé is handwerk en de vervaardiging duurt een werkdag.


Prijs:
€ 18,00 (CDS 200 ml) inclusief verstuiver, spray protocol en verzendingGoed om te weten ...


MMS.JPG * What is MMS? (Engels)
* Wat is MMS? (Nederlands)
* Wat is een breed spectrum biocide?
* Waarom geen antibiotica?
* Het mobiele gevaar
* Welke problemen heeft MMS verholpen?
* 'Wonderbaarlijke genezingen'
* "Gaat u maar liggen"
* 29 Redenen voor falend herstel gezondheid
* De subtiele oorzaken van ziekte


SUCCESS STORIES | WEBSITES | BOOKS | FORUM
Jim Humble
Genesis II Church
Testimonials All Diseases
Books & Educational Videos
MMS1 MMS2 CDS Testimonials - YouTube Channel
MMS – Underground Medicine That Is Curing The Incurable - Planet Infowars
US-Observer: "MMS - Myth or Miracle?" - Gunstige resultaten MMS uit klinisch onderzoek EPA
Forum Genesis II Church of Health and Healing
The Master Mineral of the Third Millennium - Part One (PDF) by Jim Humble
MMS Truthful Wiki
Jim Humble Books & Educational Videos
Jim Humble Interviews
MMS News


HERSTELLINGSOORDEN GENESIS II RESTORATION CENTER

Sinds kort bestaat de mogelijkheid om intern en onder begeleiding te herstellen. In Colombia en in Florida zijn centra, waar mensen onder dagelijks toezicht kunnen herstellen van hun ziekte. Gasten betalen het hotel en de maaltijden; begeleiding en producten zijn vrij. Korte impressie hieronder uit Colombia.
Genesis II Church Restoration Center Bogota Colombia (10:16)
Bradenton, Florida - Contact: jonathan@genesis2church.isDISCLAIMER


De verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. De informatie is bedoeld voor educatieve doeleinden en onderzoek, niet voor diagnose, behandeling, genezing, ziektepreventie, of als vervanging van het advies van een arts. We doen geen aanbevelingen met betrekking tot het inwendige gebruik van MMS1, MMS2 en CDS. De oplossingen zijn waterzuiveringsdruppels. Gebruik op eigen verantwoording.MMS Algemeen   |   MMS en CDS   |   MMS2 & DMSO
Orgone EMF Protectie   |   Bestellen   |   Genesis II Church
master-mineral-solution.net
Natuurlijke Zelfgenezing Online
Copyright © 2012-2014