g2c_logo.jpg      MMS ~ CDH ~ CDSMMS Algemeen   |   MMS CDS CDH   |   MMS2 & DMSO
Orgone Elementen   |   Bestellen   |   Genesis II Church
Er zijn drie kuren geschikt voor een Intensieve Reiniging:
MMS Classic Detox - Master Mineral Solution (2 componenten)
CDH Simple Detox - Chlorine Dioxide Holding (2 componenten)
CDS Easy Detox - Chlorine Dioxide Solution (kant-en-klaar)
MMS Classic Detox ~ Intensieve Reinigingskuur 30 dagen


foto-mms.JPG Een Intensieve Reinigingskuur met MMS duurt minimaal 3 weken. Doseringen worden acht maal per dag ingenomen met water of andere dranken, zoals wordt voorgeschreven in het MMS Protocol.

MMS Classic Detox kan worden gebruikt (a) als Intensieve Reinigingskuur tegen virussen, gifstoffen, zware metalen en ter bestrijding van een groot aantal ernstige aandoeningen; (b) als Onderhoudskuur en (c) als Reiskit.

Het activeren van MMS bestaat uit het mengen van druppels MMS en citroenzuur, twintig seconden wachten en water toevoegen. De eigenschappen van MMS staan onder MMS Algemeen


Inwendig en uitwendig

INWENDIGE aandoeningen oplossen met MMS of CDS en een Standaard Protocol Sacrament:

ADHD * Anorexia nervosa * Aspergers Syndroom * Bipolaire Stoornis (Manisch depressief) * Blaasontsteking * Candida * Cholestrol * Depressie * Down Syndroom * Drugsmisbruik * Dyslexia * Eetstoornis * Epilepsie (aanval) * Galblaasontsteking * Galstenen * Creutzfeldt-Jacob (BSE Gekkekoeienziekte) * Hartkloppingen * Hepatitis (Geelzucht) * Hersenbeschadiging * Hoge bloeddruk * Nierziekten * Osteoporose * Polio * Rusteloze benen * Reumatische ontsteking * Snelle schildklier * Waterpokken

ATTENTIE - Voor sommige aandoeningen kunnen meerdere kuren van 3 weken nodig zijn om tot een compleet 'herstel van de gezondheid' te komen. NEEM EERST CONTACT OP, VOORDAT U ZELF EEN KUUR BESTELT (voor Contact zie Shop).UITWENDIGE aandoeningen oplossen met MMS of CDS en een Individueel Protocol Sacrament:

Asthma * Brandwonden * Eczeem * Herpes * Huidkankers * Infecties * Oog- en oorontstekingen * Open wonden * Voetschimmels * Zweren * Zwerende kiezen, enzovoort.

ATTENTIE - Voor sommige aandoeningen kunnen meerdere kuren van 3 weken nodig zijn om tot een compleet 'herstel van de gezondheid' te komen. NEEM EERST CONTACT OP, VOORDAT U ZELF EEN KUUR BESTELT (voor Contact zie Shop).


HOE KUN JE ZOVEEL PROBLEMEN HERSTELLEN MET ÉÉN DING? - Van alle fysieke aandoeningen in biologische wezens (mensen dieren planten) wordt 97% veroorzaakt door schadelijke microörganismen (bacteriën virussen schimmels gist parasieten). De medische elite en de farmaceutische industrie willen dit niet weten en zoeken bij voorkeur naar dure behandelingen en chemische medicijnen met talloze bijwerkingen, die op hun beurt weer kunnen worden 'behandeld'. Welke problemen zijn met MMS opgelost?


Geen antioxidanten

MMS is een oxidant. Voor de effectiviteit van de Kuur is het noodzakelijk om geen antioxidanten te gebruiken. Veel gebruikte antioxidanten zijn o.a. koffie, thee, alcohol, suiker, chocola en kunstmatige vitamine C. De complete instructie wordt gegeven in het Protocol.

Voor sommigen is het zeer moeilijk om een paar weken van genotsmiddelen af te zien. Twijfelaars kunnen zich hier voorbereiden op een Intensieve Reinigingskuur - "Gaat u maar liggen"


Kinderen en dieren

MMS Classic Detox is geschikt voor kinderen en dieren. Zieke paarden en koeien kunnen MMS gebruiken evenals honden, katten en andere huisdieren. Een Onderhoudskuur kan kinderen en dieren vrijhouden van kwaadaardige bacteriën, virussen en parasieten. Doseringen voor kinderen en dieren staan vermeld in het standaard MMS Protocol Sacrament.


Houdbaarheid MMS

MMS en citroenzuur in aparte flesjes zijn twee jaar houdbaar, mits ze goed afgesloten, donker en gekoeld worden bewaard. Geactiveerde MMS dient binnen een dag te worden gebruikt.

Met een set MMS in de koelkast heeft u altijd de beschikking over een snelle oplossing voor kleine en grote problemen. Na de Intensieve Reinigingskuur kunt u MMS incidenteel en preventief gebruiken, bijvoorbeeld wanneer een griepepidemie uitbreekt. Voor workaholics en voor studenten, die voor een tentamen zitten, is MMS Classic Detox een prachtige oplossing om op het juiste moment een griep te passeren en op de been te blijven!


MMS Protocol Sacrament ~ voor Intensieve Reinigingskuur

Voor een Intensieve Reinigingskuur, zonder dat u iets bijzonders mankeert, kunt u het standaard MMS Protocol Sacrament gebruiken. Dit is een uitgebreide handleidling met tips uit de praktijk en wat u tijdens de kuur kunt verwachten.

Inhoud MMS PROTOCOL SACRAMENT (PDF):

MMS Protocol 1000 in het kort
Activeren MMS en Dosis Per Uur (video)
Dosis Per Dag en Verlagen Zuurgraad (video)
MMS innemen met Capsules (video)
Protocol Onderhoudskuur Volwassenen en Ouderen
Protocollen Kinderen en Dieren
Protocol Reiskit met Malariakuur
Extra Protocollen: Mondhygiène, Voetschimmels, Luchtwegen
Extra recept Fluorvrije Tandpasta
Tips uit de praktijk


Bij ziekte: Individueel Protocol Sacrament

Voor aandoeningen anders dan HIV en AIDS moet in veel gevallen een Individueel Protocol Sacrament worden voorgeschreven. Dit protocol wordt persoonlijk op de gebruiker afgestemd.

Het beste is dan ook om in geval van ziekte - VOORDAT U GAAT BESTELLEN - het doel van de kuur kenbaar te maken (welke ziekte u wilt bestrijden), zodat wij op basis van uw gegevens - indien noodzakelijk - een Individueel Protocol kunnen voorbereiden en u kunnen adviseren bij het bestellen van de juiste producten.

In de beschrijving van uw diagnose wordt u verzocht MEDISCHE AFKORTINGEN VOLUIT te schrijven om verwarring en oponthoud te voorkomen.

Ga voor ernstige ziekten naar 'Chronisch en levensbedreigend'.


Prijs:
€ 13,00 (MMS 30 ml) inclusief standaard protocol en verzending
€ 16,00 (MMS 50 ml) inclusief standaard protocol en verzending
€   4,50 Individueel Protocol (optioneel)


MMS 30 ml is voldoende voor een Intensieve Reinigingskuur van 3 weken en een Onderhoudskuur van 5 maanden. MMS Classic Detox wordt standaard geleverd met citroenzuur voor het activeren van de MMS.
MMS Onderhoudskuur ~ 30 ml voor 13 maanden


foto-mms.JPG Na de Intensieve Reinigingskuur kunt u met een Onderhoudskuur op een lage dosering vrijblijven van gifstoffen, virussen, zware metalen, kwaadaardige bacteriën en kiemen van ernstige aandoeningen, zoals HIV AIDS en Kanker.

MMS 30 ml is voldoende voor een Intensieve Reinigingskuur van 3 weken plus een Onderhoudskuur van 5 maanden. Alleen als Onderhoudskuur is MMs 30 ml voldoende voor 13 maanden voor volwassenen; 6 maanden voor ouderen; 2 jaar voor kinderen! Onderhoud is alleen zinvol na een Intensieve Reiniging.

MMS Reiskit ~ 30 ml voor 60 dagen

MMS Reiskit vervangt alle vaccinaties tegen infecties en tropische ziekten, zoals geelzucht, pest en cholera. Met een Reiskit op zak kunt u geen hepatitis of malaria meer krijgen! Zelfs de parasieten van chronische hepatitis C en de resistente bacteriën van tuberculose zijn niet tegen MMS bestand!

Echter, een Reiskuur is alleen effectief, wanneer deze aansluit op een Intensieve Reinigingskuur van drie weken direct voorafgaand aan verblijf in het buitenland, of wanneer na de Reinigingskuur reeds een Onderhoudskuur wordt gebruikt.

Onlangs heeft het Rode Kruis in Uganda aangetoond, dat MMS in één dag malaria geneest en 100% effectief is. Een korte documentaire staat op de pagina MMS Algemeen.
MMS Capsules ~ 30 ml voor Intensieve Reinigingskuur van 15 dagen


MMS-reiskit.JPG Degenen, die geen spoor van smaak en geur willen verdragen, kunnen MMS met capsules innemen. Standaard worden een pipet en 120 lege capsules geleverd voor een Intensieve Reinigingskuur van 15 dagen. Weest u er wel op voorbereid, dat u twee weken lang acht keer per dag een paar druppels MMS moet activeren en een capsule met vloeistof moet vullen. Instructies staan in het standaard MMS Protocol Sacrament.

U kunt MMS Capsules ook gebruiken als Reiskit. Op reis zijn 120 capsules voldoende voor 30 dagen. Voor een Reiskuur is de frequentie van innamen lager, maar de doseringen per keer zijn hoger. Daar waar geen frisdrank beschikbaar is om hogere doseringen in te nemen kunnen capsules gemakkelijker met water worden ingenomen.


Prijs:
€ 23,00 (MMS 30 ml) inclusief pipet, capsules, standaard protocol en verzending
€   4,50 Individueel Protocol (optioneel)
CDH Simple Detox

image005.JPG In januari 2014 is het CDH protocol ontwikkeld om MMS voor tien dagen tegelijk te activeren in plaats van iedere dag. Voor de Intensieve Reinigingskuur van drie weken hoeft dat dus maar twee keer te gebeuren. De voordelen van CDH zijn,

1) CDH smaakt beter,
2) CDH geeft minder belasting op een gevoelige maag,
3) CDH geactiveerd voor tien dagen tegelijk,
4) CDH is twee weken houdbaar,
5) CDH leidt tot betere resultaten.


CDH Simple Detox kunt u zelf maken van MMS en citroenzuur. Als u dit Sacrament wilt gebruiken, dient u een babyfles aan te schaffen (hierover meer in het CDH Protocol). U krijgt een maatlepel om doseringen af te meten. Het CDH Protocol Sacrament is een toevoeging aan het MMS Protocol Sacrament. CDH is niet geschikt als Onderhoudskuur en als Reiskuur!


Prijs:
€ 14,00 (MMS 30 ml) inclusief maatlepel, MMS en CDH protocollen en verzending
€ 17,00 (MMS 50 ml) inclusief maatlepel, MMS en CDH protocollen en verzending
€   4,50 Individueel Protocol (optioneel)
Wat is voor u geschikt - MMS, CDH of CDS?

Mensen met een 'sterke' maag kunnen beter MMS gebruiken en mensen met een 'zwakke' maag kunnen beter CDH of CDS gebruiken. In een maag met voldoende maagzuur is MMS effectiever en in een maag met weinig of zwak maagzuur zijn CDH en CDS effectiever. Het schoonste product is CDS. In CDS is geen residu van natriumchloriet en geen citroenzuur aanwezig.
CDS Easy Detox ~ Intensieve Reinigingskuur voor 20 dagen


cds200ml.JPG
Een Intensieve Reinigingskuur met CDS duurt minimaal 20 dagen. Doseringen worden acht maal per dag ingenomen met water, zoals wordt voorgeschreven in het CDS Protocol. CDS is een kant-en-klare kuur en hoeft niet te worden geactiveerd!

CDS is evenals MMS een Breed Spectrum Biocide, die kan worden gebruikt (a) als Intensieve Reinigingskuur tegen virussen, gifstoffen, zware metalen en ter bestrijding van een groot aantal ernstige aandoeningen en (b) als Reiskit tegen tropische ziekten en infecties (CDS Reiskit).
Houdbaarheid CDS

CDS is niet langer dan circa zes weken houdbaar. Het chloordioxidegas ontsnapt langzaam aan het water, waardoor CDS na enkele weken in sterkte terugloopt. Het CDS Protocol Sacrament en de doseringen zijn gebaseerd op CDS 3.000 ppm. Een Intensieve Reinigingskuur met CDS kan het beste eerst worden gepland, daarna worden besteld en meteen worden gebruikt. Voor CDS geldt dus plannen -> bestellen -> gebruiken.


Kwaliteit

Een goede kwaliteit CDS wordt kort vóór gebruik vervaardigd. Het procedé is handwerk en duurt een dag. We maken CDS op bestelling in kleine hoeveelheden. Onze CDS is altijd vers en krachtig, wanneer het de gebruiker bereikt.

Behalve het gemak bij het innemen (CDS hoeft niet te worden geactiveerd) zijn andere voordelen de geringe smaak en geur, de afwezigheid van citroenzuur en het gebruik van een maatlepel, zodat u niet telkens druppels hoeft te tellen.


Toepassing

CDS is vanwege de prijs minder geschikt voor uitwendig gebruik en vanwege de korte levensduur niet geschikt voor incidentele doseringen op de lange termijn. De problemen, die met CDS zijn op te lossen, zijn dezelfde als onder MMS - alleen de doseringen zijn anders. U kunt dus geen MMS protocol voor CDS gebruiken en omgekeerd!


Kinderen en dieren

CDS is zeer geschikt voor kinderen en dieren. CDS heeft minder smaak en is gemakkelijker in het gebruik. Hier gelden dezelfde eigenschappen als voor MMS onder 'Kinderen en dieren'. Doseringen voor kinderen en dieren staan vermeld in het standaard CDS Protocol Sacrament.


Geen antioxidanten

MMS is een oxidant. Voor de effectiviteit van de Kuur is het noodzakelijk om geen antioxidanten te gebruiken. Veel gebruikte antioxidanten zijn o.a. koffie, thee, alcohol, suiker, chocola en kunstmatige vitamine C. Voor sommigen is het zeer moeilijk om een paar weken van genotsmiddelen af te zien. Twijfelaars kunnen zich hier voorbereiden op een Intensieve Reinigingskuur - "Gaat u maar liggen"


Standaard CDS Protocol Sacrament ~ voor Intensieve Reinigingskuur

Voor een Intensieve Reinigingskuur - zonder dat u iets bijzonders mankeert - kunt u het standaard CDS Protocol gebruiken. Dit is een uitgebreide handleiding met instructies, tips uit de praktijk en wat u tijdens de kuur kunt verwachten.

Inhoud Standaard CDS PROTOCOL SACRAMENT (PDF):

CDS Sacrament 101
Protocol Kinderen
Protocol Dieren
Protocol Reiskuur
Protocol Malaria
Tips uit de praktijk


Bij ziekte: Individueel Protocol Sacrament

Voor aandoeningen anders dan HIV en AIDS moet in veel gevallen een Individueel Protocol Sacrament worden voorgeschreven. Dit protocol wordt persoonlijk op de gebruiker afgestemd.

Het beste is dan ook om in geval van ziekte - VOORDAT U GAAT BESTELLEN - het doel van de kuur kenbaar te maken (welke ziekte u wilt bestrijden), zodat wij op basis van uw gegevens - indien noodzakelijk - een Individueel Protocol kunnen voorbereiden en u kunnen adviseren bij het bestellen van de juiste producten.

In de beschrijving van uw diagnose wordt u verzocht MEDISCHE AFKORTINGEN VOLUIT te schrijven om verwarring en oponthoud te voorkomen.

Ga voor ernstige ziekten naar 'Chronisch en levensbedreigend'.


Prijs:
€ 18,00 (CDS 200 ml) inclusief maatlepel, standaard protocol en verzending
€   4,50 Individueel Protocol (optioneel)
CDS Reiskit ~ 200 ml voor 5 weken


foto-cds-water.JPG CDS Easy Detox als Reiskit vervangt alle vaccinaties tegen infecties en tropische ziekten, zoals geelzucht, pest en cholera. Met de CDS Reiskit kunt u geen hepatitis of malaria meer krijgen! Zelfs de parasieten van chronische hepatitis C en de resistente bacteriën van tuberculose zijn niet tegen CDS bestand! Met een CDS Reiskit kunt u vijf weken veilig op vakantie! Voor langere tijd is MMS beter geschikt.

Een Reiskuur is alleen effectief, wanneer deze aansluit op een Intensieve Reinigingskuur met MMS of CDS direct voorafgaand aan verblijf in het buitenland, of wanneer na een Intensieve Reinigingskuur reeds een MMS Onderhoudskuur wordt gebruikt.

Onlangs heeft het Rode Kruis in Uganda aangetoond, dat MMS in één dag malaria geneest en 100% effectief is. Een korte documentaire staat op de pagina MMS Algemeen.
MMS.JPG Goed om te weten ...

* What is MMS? (Engels)
* Wat is MMS? (Nederlands)
* Wat is een breed spectrum biocide?
* Waarom geen antibiotica?
* Het mobiele gevaar
* Welke problemen heeft MMS verholpen?
* 'Wonderbaarlijke genezingen'
* "Gaat u maar liggen"
* 29 Redenen voor falend herstel gezondheid
* De subtiele oorzaken van ziekte


SUCCESS STORIES | WEBSITES | BOOKS | FORUM
Jim Humble
Genesis II Church
Testimonials All Diseases
Books & Educational Videos
MMS1 MMS2 CDS Testimonials - YouTube Channel
MMS – Underground Medicine That Is Curing The Incurable - Planet Infowars
US-Observer: "MMS - Myth or Miracle?" - Gunstige resultaten MMS uit klinisch onderzoek EPA
Forum Genesis II Church of Health and Healing
The Master Mineral of the Third Millennium - Part One (PDF) by Jim Humble
MMS Truthful Wiki
Jim Humble Books & Educational Videos
Jim Humble Interviews
MMS NewsHERSTELLINGSOORD GENESIS II RESTORATION CENTER
Sinds kort bestaat de mogelijkheid om intern en onder begeleiding te herstellen. In Colombia is een centrum, waar mensen onder dagelijks toezicht kunnen herstellen van hun ziekte. Gasten betalen het hotel en de maaltijden; begeleiding en producten zijn vrij. Korte impressie hieronder.
Genesis II Church Restoration Center Bogota Colombia (10:16)DISCLAIMER


De verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. De informatie is bedoeld voor educatieve doeleinden en onderzoek, niet voor diagnose, behandeling, genezing, ziektepreventie, of als vervanging van het advies van een arts. We doen geen aanbevelingen met betrekking tot het inwendige gebruik van MMS1, MMS2 en CDS. De oplossingen zijn waterzuiveringsdruppels. Gebruik op eigen verantwoording.MMS Algemeen   |   MMS CDS CDH   |   MMS2 & DMSO
Orgone Elementen   |   Bestellen   |   Genesis II Church
master-mineral-solution.net
Natuurlijke Zelfgenezing Online
Copyright © 2012-2014